Service & contact

Adres

Park Parelstrand
Luikersteenweg 313A 
3920 Lommel - Kolonie (BE)
E-mail: receptie@parelstrand.be

BTW BE 0458.619.166
RPR Hasselt

Contactformulier

Afdeling Reserveren

Onze reserveringsafdeling is 7 dagen per week te bereiken op 0900-9677 (€0,90 per gesprek). Klik hier om de openingstijden te bekijken.

Heb je een parkspecifieke vraag? Neem dan direct contact op met Park Parelstrand. Kies optie 2 in het telefoonmenu om direct te worden doorverbonden met de receptie. Bel nu naar 0032 (0)11 64 93 49.

Bereikbaarheid 

Met de auto:

Vanuit Lommel Centrum:
Vertrek in noordelijke richting op de Stationsstraat/de N746 naar de Hoevenstraat. Ga verder op de Stationsstraat (400 m). Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Norbert Neeckxlaan/de N712 (3,6 km). Neem op de rotonde de 3e afslag (100 m). Weg vervolgen naar de Luikersteenweg/de N715 (3,0 km). Binnen enkele 100 meter bereik je Park Parelstrand.

Met het openbaar vervoer: 

Vanuit Lommel: Neem vanuit Station Lommel bus 58 Lommel, Beringer. Stap uit bij halte Lommel, Kerk. Neem vanuit halte Lommel, Kerk bus 84 Geel - Hamont tot halte Grote-Barrier. Vanuit halte Grote Barrier loop je 1,1 kilometer (13 minuten) tot Park Parelstrand.

Ga voor een actuele routebeschrijving vanuit je startpunt naar: www.9292ov.nl 

Algemeen

Welkom bij Oostappen Groep Vakantieparken.
Binnenkort mogen wij je welkom heten op Park Parelstrand (BE) en al voor je reis willen wij er alles aan doen om je een plezierige vakantie te bezorgen. Die vakantie begint namelijk al bij jouw thuis! 
Reisgezelschap invullen op Mijnoostappen.nl (verplicht) 
Je dient vanuit huis jouw reisgezelschap in te vullen op www.mijnoostappen.nl. Hierbij vul je de gegevens in van iedereen die mee gaat op vakantie. Het uploaden van een foto is hierbij niet nodig. 

Aankomsttijd
Vanaf 15:00 uur kun je de sleutel voor jouw accommodatie ophalen. Na het ophalen van de sleutel kun je direct naar de accommodatie. 

Kampeerplaats
Vanaf 12:00 uur ben je van harte welkom op het park. Je kunt je vooraf melden bij de receptie. Onze medewerkers kunnen dan alles voor je in orde maken. 

Meer dan één auto
Wanneer je met meer dan één auto per accommodatie/kampeerplaats komt dan kun je (indien mogelijk) een extra slagboompasje aanvragen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per auto, per dag. Het parkmanagement zal aangeven of het mogelijk is om jouw auto op het park te plaatsen of dat je dit op de externe parkeerplaats dient te doen. 

Legitimatie/zwembadkaartjes
De persoonsgebonden legitimatiekaartjes kun je bij aankomst op het park zelf printen. Op vertoon van deze kaart kun je gratis gebruik maken van de meeste voorzieningen. Jij en je medegasten dienen deze te allen tijde bij je te dragen en op verzoek te tonen.

Tip
Kijk voor de meest gestelde vragen op www.mijnoostappen.nl en in het parkreglement. Daar tref je interessante en nuttige informatie aan met betrekking tot jouw verblijf. Ook is het raadzaam om voordat je op weg gaat de actuele verkeersinformatie te bekijken zodat je de beste route vooraf kunt bepalen. Kijk voor actuele informatie op www.mijnoostappen.nl

Wij wensen je een heerlijke vakantie toe!

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

Wij zijn weer open vanaf 27 maart 2020!
(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!